About me


Nama aku Asmida Binti Nor Izhar . Umur aku sekarang baru ja 20 . Tapi tak sampai lagi laa .Hujung tahun baru genap orang kata ,HAHAHA . Bab umuq ni kalau boleh mau rahsia ja kan , hehe maklomla takmau nampak "tua" .tapi aku tak kisah pon ..Now aku stay Kedah , tempat lahir aku kat Negeri Sembilan sebenaqnya , haa jauhkan ? Btw my mom asal N.9 and my dad stay kedahh so paham2 la yer. Haa nak ceta sikit favourite aku "makan coklet" hahaha .Pantang nampak Cadbury memang aku dulu la .Kalau aku merajuk tu senag laa oqang nak bek hati balik kan , lempaq mai cadbury mehh .Now I freedom of works , so I can update my blog . Jangan singgah aje, usha la sama na ..

Haa kat bawah ni aku laa . Call me myda  ^_^ .Nice to know you


Haa yang kat sebelah aku tu la "intan payung" aku .. haha .Nama dia Asyraf Hadi Bin Azhar. Nampak dak dia senyum tu , ada gaya kan , hehe . Dia ni selalu care pasai aku,setakat harini alhamdullillah dia cuba uintuk pertahan relay kami even macam2 dugaan yang kami terima. Sejak kenai dia macam2 benda aku belajaq pasai cinta cinton nih . Time tu la aku belajaq untuk semuanya .Pasai perasaan, macamana untuk sabaq dengan perangai dia ,haha macam2 lagi laa .Thanks selalu support aku sayang dalam apa jua keadaan aku . Thanks for everything dear .