My Life

Dear Family..

Biar sederhana takpa , janji bahagia . Tu la prinsip family aku .Untuk family aku, aku cuma harapkan ikatan keluarga kami tetap berkekalan .Setiap ibubapa nak kan yang terbaik untuk anak2 depa kan . For my family I'm sorry for my stpm result .Even tak berapa cemerlang tapi sebanyak mana aku usaha banyak tu la aku dapat .Thanks for everything, thank to my mom because always support me .Haatudia gambaq aku , haha kecik ja , time ni tak pandai menyegak gi ,hahaha blur ja muka tu haa..Sebelah kanan aku tu adik aku haa , sekarang dah besaq panjang dah haa.Tinggi pada kak dia dah , haha . Sebelah kiri aku pulak tu kak aku yg garang , kalau marahhhhh .. tudiiaaaaa kak ros marahh . haha .Macam sing , tapi sing yg baik la ..Yg tinggi melayut tu satu satunya abg aku .. Khawin ??? Ehh tak lagi , masihh bujang trang tang tang , kononnya Muda lagi lattuw kan ? Handsome ? Tengok la adik dia sapadia , hahah *persan jap . jap ja pon , hamboihhh marah ..Seterusnya tu mak kesayangan lah , yang lahirkan kami semua . Love you mom . haa yg second last tu la hero aku selama nihh , That my dad , my superman , my doctor, my teacher and my role model , hehehehe ... I will do the best for our family. Love you all ..