Happy anniversary sayang :)

Assalamualaikum ..

dah lama rasanya tak biar jari ni berbicara dengan keyboard kan . Al-maklum lah busy sikit sekarang ni , dengan assignmentnya , dengan berbusinesnya , hahahaha . Cari side income demi masa depan aku .. Alhamdulillah bisness produk makin di kenali walaupon sikit, customer tetap ada. In sha allah aku akan usaha lagi sampai berjaya.Kerjaya study sambil business ni agak mencabar jugak terutama dari segi "Masa" .Apa yg aku boleh cakap masa bagi aku 24 jam tu mmg takkan cukup aku still main2. Hmm dengan nak settelkan assignment yg agak makin lama makin bnyak , hahaha apapon semua ni buat aku maikn "bersabar" HAHA . in sha allah kalau ada rezeki makin bertambah lah customer aku kan . Kata orang "Usaha tangga kejayaan" . Biar lah sesekli "sudah jatuh ditimpa tangga pon" asal jangan "nasi menjadi bubur sudahlah kan " hehehe bermadah pulak haa..

Actually aku nak cerita sikit pasal harini ? Apa yang ada ? Apa yang istimewanya ? Yang mana follow cerita aku i sha allah korang akan faham dah kan , hehe nak tahu jugak ker yg mana tak follow tu ? Perlu ke ? Tak rasanya . haha tapi aku nak share dengan kawan2 blogger, actually sekarang curi masa untuk mengupdate blog kesayagan aku ni . Hehe . 

Korang nak tahu tak harini merupakan Anniversary aku dengan si Alex Takata tu lah :( hmmm genap 7 tahun aku kenal degan dia . Banyak sangat kenangan yg tercipta sepanjang perkenalan kami . Tapi kenapa macam sedih je ? hmm aku pon tak paham dengan diri aku sendiri . Wish dear untuk kali ni takda langsung , hmm sedih kan ? Dok harap si alex takata tu ingat , tapi krik krik ..kenapa krik krik , Hahahahaha //

Busy ?always busy ? why ? what he do ? no text, no call, no conversation hmm why ?Can you explain to me , i want to know .I'm alone :( . Every year i"ll wait  this moments. What can i do if he can"t remember . arghhhhhhhhhhhhhh bencinya perasaan sekarang yang aku rasa ni , kenapa macam ni ?Takpala , sayang saya harap satu hari nanti awak dapat rasa apa yg saya rasakan skrg ni ,. Tambah kita makin jauh , uihhhh makin isau pulak saya dengan awak .

Awak,

Nanti kalau awak dah baca note saya ni , mungkin time tu awak dah takdapat tengok muka happy saya, mungkin jugak awak takkan dengar bebelan saya setiap hari, mungkin jugak time tu saya dah tak dapat nak kacau awak setiap hari, time awak baca ni hope awak tak terlambat lagi untuk tengok aya untuk kali terakhir ..Maaf kalau saya ter"rindu" awak . Perasaan tu saya tak dapat buang bila kita stay jauh ..Hmm awak kat sana saya tengok happy tanpa saya .Sebenarnya itu yg saya harapkan ,saya nak awak biasakan diri tanpa saya, tapi kan sebenarnya saya tak sanggup :(Awak jangan nangis tau, nanti muka awak kedut , saya tak suka tgk awak nangis . awak tolong ingat pesan saya, bila dah bahagia nanti jangan lupakan saya . dan kalau awak perlukan saya, sayaentiasa ada dengan awak .Awak saya syg awak . Tolog bahagia tanpa saya. Terimakasih awak dah ajar saya utuk latih diri saya menjadi seorang yag "PENYABAR". Tolong jaga nadia kita dan tolong tengokkan family saya bila saya pergi dulu nanti . Awak dengan saya sekarang jauh, bila2 saja saya kena pergi .dengan adanya note saya ni, hope awak dapat tahu apa yg perlu awak buat sepanjag saya takda. Saya tahu mungkin terlalu awal utuk saya cakap soal MATI. Tapi keadaan saya, hanya Allah yang tahu, dengan note sayang untuk kali terakhir , saya doakan awak bahagia dan saya nak awak tahu Hanya Aku Cinta Kau Seorang.

Sincerely Mama